blog_iphone_vs_samsung

…směšný boj… iPhone vs. Samsung

Jablíčko, hruštička, švestička… to je furt dokola. Žiji ve světě reklamy a nevím, jestli právě tady to lidi řeší víc, ale já mám pocit, že jo! Nepatřím k nim a je mi jedno, co mám za telefon a klidně se k tomu přiznám. Možná je to datem v občance a možná tím, že jsem nepodlehla, ale nicméně mě to baví sledovat. Je nevídaný co vzniká a jaké to má sledování. Třeba tyhle videa…wtf?

Naši mladí, a vlastně i staří, vedou v agentuře věčné boje, co jabko umí, nebo neumí, co dokáže nová S7. Vlastně si ani nepamatuju ty čísla a názvy.

Jen bych Vám chtěla říct, že mám ráda svojí práci a prošla jsem obdobím, že jsem si musela uvědomit, zda opravdu naše práce má smysl? Dnes vím, že má… Naší prací dáváme lidem práci a obživu a to za to stojí. Jen nenechme se zase tolik pohltit! Moderní vymoženosti nás často zbavují tváře. Všichni bychom se měli naučit být více lidští. Nevyhýbejte se osobnímu kontaktu. Neschovávejte se za přístroje. Podělte se o své city výrazem vlastní tváře, ne prostřednictvím smajlíků. Vyprávějte příběhy. Poslouchejte příběhy.

O to  tu vlastně jde! V PG se snažíme povídat příběhy… Přidejte se k nám!

Co vy? Podlehli jste? Na které straně stojíte?

 

 

Klára Feniková

Account Director

Snažím se neztrácet a rozdávat dobrou náladu. Snažím se nebrat se moc vážně a snažím se především všem naslouchat! Ať posoudí jiní, zda se mi to daří…? 🙂

Komentáře

comments