s_shutterstock_321331358

Získejte znalosti z Digitálního marketingu podložené certifikátem

Chcete si prohloubit své znalosti a získat certifikát prokazující vaši dovednost? Tyto zpravidla bezplatné kurzy mohou být vaší odpovědí (znalost angličtiny nutná).

Znalost Digitálního marketingu je velmi důležitá nejen pro ty, kteří si tuto oblast vybrali jako svou profesi, ale také pro podnikatele a manažery. Je prokázáno, že zakladatelé startupů se znalostí strategií, taktik, nástrojů, ideálně také s praktickou zkušeností, bývají často mnohem úspěšnější.

hubspot_academyInbound Digital Marketing Course plus Official certification

HubSpot Academy nabízí neuvěřitelně komplexní kurz, který má v současné době více než 3000 absolventů. Ve více než 4,5 hodinách výuky a ve 38 přednáškách, které jsou dostupné zcela zdarma, nebo za velmi nízké ceny, se naučíte základy inbound marketingu, SEO, tvorbu a význam vstupních stránek (tzv. landing pages), jak blogovat, optimalizovat na konverze, využití e-mail marketingu, a jak všechny tyto části společně tvoří efektivní inbound marketingovou strategii. Po úspěšném absolvování závěrečného kurzu absolventi navíc obdrží odznak pro svůj životopis nebo LinkedIn profil jako důkaz, že rozšířili své marketingové dovednosti společně s HubSpot akademií.

alison-academy Alison Free Diploma in E-Business

Alison je velmi rozsáhlá on-line vzdělávací komunita, s více než šesti milióny uživateli, kterým poskytuje kurzy zcela zdarma. Portál založil, a nadále rozvíjí, pionýr v této oblasti Mike Feerick, Alison byla založena v roce 2007 a byl první svého druhu a zaměření.

Vy se tak můžete ihned pustit do bezplatného kurzu digitálního marketingu, který pochází z dílny Googlu. Kurz Diploma in E-Business vám umožní získat, nebo zdokonalit, vaše dovednosti v oblasti optimalizace pro vyhledávače, využití nástrojů Google – Analytics a AdWords, měření výkonu kampaní, metrik pro analýzu příjmů (návratnosti), a mnohem více.

wordstreamWordStream’s PPC Akademie

Společnost Wordstream založená Larry Kimem patří mezi špičku v oblasti PPC reklamy. Larry Kim je sám o sobě velmi inspirativním člověkem a velice rád sdílí,nejen své, know-how. Jeho společnost pro zájemce připravila PPC akademii, která je dostupná online a zcela zdarma. V této akademiii se naučíte prakticky vše, na čem při tvorbě a optimalizaci PPC kampaní v systému Adwords záleží a co budete potřebovat znát.

Pokud kurz absolvujete, dejte nám nám vědět v komentářích, jak byste kurzy hodnotili.

 


 

Jiří Macek

Head of Digital

Jiří Macek se v oblasti IT a digitálu pohybuje více než 12 let. Od hardwaru se posunul k vývoji softwaru na zakázku a plynule pak do oblasti digitálního marketingu na straně agentury. V tuto chvíli vede oddělení digitální komunikace v agentuře PG group, a.s., kde spolu s kolegy připravuje integrované kampaně a řešení pro malé i velké klienty / značky.

Komentáře

comments